Barion Pixel
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program fő bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérje ingyenes távbemutató szolgáltatásunkat, hogy mélyebben megismerhesse a rendszer működését: powerexpert.hu/távbemutató

Stihl FS 261 C-E benzinmotoros kasza

42 cm3, 2.0 kW/2.7 LE, 7.8 kg, STIHL ErgoStart
Egységár (darab):
Bruttó: 305.990 Ft
Nettó: 240.937 Ft
Cikkszám:
41472000592
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzinmotoros kaszák nagyobb területekhez

Leírás

Kényelmes munkavégzés a hosszabb munkák során is
  • A STIHL FS 261 C-E benzinmotoros kasza hatékony segítséget nyújt a kertészek és a mezőgazdaságban dolgozók számára. A kiemelkedően nagy, max. 520 mm-es vágókör-átmérő ideális a nagyobb területek nyírásához.
  • A nagy teljesítményű és alacsony üzemanyag-fogyasztású STIHL 2-MIX motorral rendelkező kasza a STIHL ErgoStartnak köszönhetően egyszerűen indítható.
  • Az ergonomikus kétkaros fogantyú, valamint az innovatív ADVANCE Grip fogantyú hatékony munkavégzést tesznek lehetővé. Egy kézzel irányítható többfunkciós fogantyú a kényelmes használat érdekében. A leállító gomb megnyomásával a gép egyszerűen és gyorsan kikapcsolható, illetve szünet után a motor azonnal újraindítható.
  • A STIHL antivibrációs rendszer erőkímélő munkavégzést biztosít.
  • A STIHL FS 261 C-E további, külön rendelhető tartozékként kapható vágóeszközzel is használható. A nagyméretű védőburkolat védelmet nyújt a felperdülő anyagok ellen.
  • A STIHL FS 261 C-E benzinmotoros kasza a német "KWF Profi" tanúsító jellel rendelkezik.
 
Műszaki információk:
Lökettérfogat: 42 cm3
Teljesítmény: 2 kW
Tömeg (1): 7,8 kg
Hangnyomásszint (2): 99 dB(A)
Hangteljesítményszint: 109 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal (3): 5 m/s2
Rezgésgyorsulás jobb oldal (3): 5,9 m/s2
Teljes hossz (4): 180 cm
Vágókör-átmérő: max. 520 mm
Tartály űrtartalma: 0,75 l
CO2: 856 g/kWh

1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
4) Vágóeszközzel.
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • STIHL 2-MIX motor: különösen hatékony. A 2-MIX technológiájú motor nagy teljesítményű és takarékos egyben. A kipufogógáz és a friss gázelegy elkülönítése minimálisra csökkenti az el nem égett anyagok mennyiségét a kipufogógázban. Ez növeli a teljesítményt és egyúttal csökkenti a fogyasztást. A STIHL 2-MIX motor megfelel az Euro 5-ös normának.
  • Hosszú élettartamú légszűrő: hosszú csereperiódus. Könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.
  • Nagyméretű üzemanyagtartály: hosszabb idejű munkavégzés. Az átlátszó üzemanyagtartály 0,75 l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünettel. Az üzemanyagszint kívülről is könnyedén ellenőrizhető. A tartály egyszerűen feltölthető a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.
  • Téli üzemmód kapcsoló: egyszerű beállítás. Gyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.
  • Kézi üzemanyagpumpa: kevesebb berántás szükséges. A kézi üzemanyag-szivattyúval egy hüvelykujj nyomással üzemanyag kerül a karburátorba. Ezáltal a motor indítása akár egy hosszabb üzemszünet után is kevesebb rántással lehetséges.
  • Kompenzátor: kevesebb karbantartás. A kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő növekvő elszennyeződése esetén is a motorteljesítmény, a füstgázminőség és az üzemanyag-felhasználás hosszú időn keresztül közel azonos marad. A szűrő tisztítása csak akkor szükséges, ha a teljesítmény érezhetően visszaesik. Ezáltal lehetővé válik a karbantartás nélküli, hosszabb használat is.
  • Szerszám nélkül állítható fogantyú: gyors beállítás. Az ergonomikus kétkaros fogantyú a központi szárnycsavar segítségével egyszerűen, szerszám nélkül beállítható. A fogantyú a szállításhoz és a helytakarékos tároláshoz 90 fokban elforgatható.
  • STIHL antivibrációs rendszer: kényelmesebb munkavégzés. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Kétkaros fogantyú: erőkímélő munkavégzés. Az ergonomikus kialakítású fogantyú a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
  • Egy kézzel irányítható többfunkciós fogantyú: kényelmes használat. Az egy kézzel irányítható többfunkciós fogantyúnak köszönhetően a gép egy kézzel is biztonságosan működtethető. A motor működtetéséhez szükséges kezelőelemek a fogantyún találhatók, jobb- és balkezes felhasználók számára egyaránt kényelmesen használható.
A kép csak illusztráció!
Szállítási feltételek
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Metabo termékek
Barion fizetési rendszer
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.55 Ft
SimplePay online fizetés
Cetelem Online Áruhitel
Használt gépek
hazcenter.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek