Barion Pixel
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
PDF kiadványok, videótár
 
PDF kiadványok
 
A szakkereskedelemben meglehetősen fontos szerepet töltenek be az automatikusan frissülő PDF kiadványok: katalógusok, prospektusok, akciós kiadványok, termékismertetők, stb. A Power-Globex rendszerben rengeteg PDF kiadvány van elhelyezve, melyek optimalizált formában kerülnek megjelenítésre a webáruházakban, rendelőprogramokban, ami azt jelenti, hogy a minőség és a letöltési sebesség (méret) közötti egyensúly van szem előtt tartva.
 
 
Videótár, saját videók elhelyezése
 
Nagyon sok központilag beállított termékvideó, rendszerbemutató videó található a Power-Globex programban, melyek rengeteg többletinformációval szolgálnak a termékekről, technológiákról.
 
A termékvideók könnyedén beágyazhatók a leírásokba, szövegekbe, így ennek köszönhetően a megtekintésükhöz nem kell külön videó lejátszó program, illetve nincs szükség az oldal elhagyására sem, tehát akár YouTube videók is beágyazhatók a leírásokba.
 
A kereskedő által saját kezűleg készített termékvideók is egyszerűen megjeleníthetők az egyes egyedileg feltöltött termékeknél, sőt a kategória leírásokban is. A videó lejátszó ablak teljes képernyőre kirakható, a hangerő szabályozható.
 
 

 
 
 
Ha szeretne többet megtudni ezekről a funkciókról, kérje az ingyenes és kötelezettségmentes távbemutató szolgáltatásunkat a +36 20 5844 693 telefonszámon, vagy az info@powerexpert.hu e-mail címen.
 
 
További funkciók, szolgáltatások, információk:
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Metabo termékek
Barion fizetési rendszer
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
SimplePay online fizetés
Cetelem Online Áruhitel
Használt gépek
hazcenter.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek