Barion Pixel
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
iparosaruhaz.hu
Termék kategóriák
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program fő bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérje ingyenes távbemutató szolgáltatásunkat, hogy mélyebben megismerhesse a rendszer működését: powerexpert.hu/távbemutató

Stihl FS 491 C-EM benzinmotoros kasza

52 cm3, 2.4 kW/3.3 LE, 9.3 kg, STIHL ErgoStart, M-Tronic motorvezérlés
Egységár (darab):
Bruttó: 420.990 Ft
Nettó: 331.488 Ft
Cikkszám:
41482000194
Márka:
Stihl
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl professzionális benzinmotoros kaszák

Leírás

Nagy teljesítményű fűkasza professzionális használatra
  • A STIHL FS 491 C-EM motoros kasza ideális választás az önkormányzatok, közútkezelő vállalatok, valamint a kertészek számára. Különösen nagy vágókör-átmérője nagyobb területek gyors nyírását teszi lehetővé.
  • Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a kasza STIHL ErgoStarttal rendelkezik.
  • A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
  • A STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra.
  • Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat.
  • Az innovatív ADVANCE Grip markolat ergonomikus munkavégzést biztosít.
  • Az FS 491 C-EM optimalizált védőburkolata jó rálátást biztosít a munkaterületre, és a gép tárolását is megkönnyíti.
 
Műszaki információk:
Lökettérfogat: 52 cm3
Teljesítmény: 2,4 kW
Tömeg (1): 9,3 kg
Hangnyomásszint (2): 101 dB(A)
Hangteljesítményszint: 112 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal (3): 3,4 m/s2
Rezgésgyorsulás jobb oldal (3): 2,8 m/s2
Teljes hossz (4): 180 cm
Vágókör-átmérő: max. 520 mm
Tartály űrtartalma: 0,99 l
CO2: 828 g/kWh

1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
4) Vágóeszközzel.
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • STIHL M-Tronic: megbízható munkavégzés, csúcsteljesítmény. A teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
  • Advance Grip markolat: innovatív kialakítás. Az innovatív kialakításnak köszönhetően az ADVANCE Grip markolat ergonomikus munkavégzést biztosít. A kényelmes kezelhetőséget a kialakítás mellett az oldalt elhelyezett stopgomb segíti. Így a kéz helyzete kényelmesen változtatható, az adott feladathoz igazítható. A markolat akár fogantyúfűtéssel rendelkező változatban is kapható. A markolat a kompatibilis korábbi modellekre utólag is felszerelhető. Ezzel kapcsolatban kérjük, forduljon hivatalos STIHL szakkereskedőinkhez!
  • Kétkaros fogantyú: erőkímélő munkavégzés. Az ergonomikus kialakítású fogantyú a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
  • Szerszám nélkül állítható fogantyú: gyors beállítás. Az ergonomikus kétkaros fogantyú a központi szárnycsavar segítségével egyszerűen, szerszám nélkül beállítható. A fogantyú a szállításhoz és a helytakarékos tároláshoz 90 fokban elforgatható.
  • Leállító gomb: gyors leállítás. A stop gomb segítségével gyorsan és egyszerűen kikapcsolhatja a gépet. A gomb a megnyomása után visszaugrik alaphelyzetbe, így a motor azonnal újraindítható.
  • Téli üzemmód kapcsoló: egyszerű beállítás. Gyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.
  • Nagyméretű üzemanyagtartály: hosszabb idejű munkavégzés. Az átlátszó üzemanyagtartály 0,75 l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünettel. Az üzemanyagszint kívülről is könnyedén ellenőrizhető. A tartály egyszerűen feltölthető a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.
  • Hosszú élettartamú légszűrő: hosszú csereperiódus. Könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.
  • STIHL antivibrációs rendszer: kényelmesebb munkavégzés. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
A kép csak illusztráció!
Szállítási feltételek
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Metabo termékek
Barion fizetési rendszer
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.55 Ft
SimplePay online fizetés
Cetelem Online Áruhitel
Használt gépek
hazcenter.hu
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció
GYS Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
FEIN Gépregisztráció
Stihl termékek